Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Biletele l

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Biletele l la data de Vin Oct 27, 2017 3:04 pm

Intr-o seara o adolescenta a venit acasa de la scoala, a gasit casa goala si un bielet pe frigider lasat de mama ei, in bilet scria ca tatal ei lucreaza pana tarziu, ea a plecat la cumparaturi si fratii ei sunt la antremanetul de fotbal. Fata a incuitat usa din fata, telefonul l-a pus pe masa si a pus cheile in cuier, a plecat in camera ei sa isi schimbe hainele. In timp ce se dezbraca vede un biletel pe patul ei, in care scria "este cineva in casa". Ea a presupus ca fratii ei mai mici vor sa ii faca o farsa "bine, foarte amuzant baieti" a spus ea "ce s-a intamplat? ati ratat antrenamentul?" nu a raspuns nimeni.
"stiu ca sunteti aici" a strigat ea "daca ati umblat din nou prin lucrurile mele, sunteti morti"
Fata a coborat la bucatarie a-si pregati o gustare, cand a deschis frigiderul a descoperit un alt biletel "nu este nimeni aici, decat tu si cu mine" a aruncat biletul si a spus: "baieti, asta nu mai este amuzant, opriti-va" din nou, nu a raspuns nimeni.
Fata a mers la ușa din față și a încercat sa o deschida, dar era încuiată. Se întoarse să-și ia cheile, dar cârligul pe care leagățase era gol. Apoi, fata aruncă o privire spre masa și vedea că și telefonul mobil dispăruse. Pe masă, era un alt biletel pe care scria "nu pleci niciunde"
A țipat și a luat telefonul pentru a apela poliția. Telefonul nu avea ton. Ea a prins firul telefonul si și-a dat seama că a fost tăiat. Langa telefon era un alt biletel "niciun telefon, nici politisti, nici o iesire!"
Tremurând de frică, fata a fugit la ușa din spate. Când a încercat să întoarcă mânerul, a găsit că a fost încuiată. Apoi, a văzut un alt biletel pe usa "uita-te in sus"
Așa că ea a ridicat ochii și a văzut pisica ei strapunsa prin inima si fixata de tavan cu un cutit de bucatarie. A zbierat ingrozita si a fugit la cea mai apropiata ferestra in incercarea de a o deschide a vazut un alt bilet lipit de geam "Nu poți face o pauză, nu-i așa?".
Fata speriată a încercat disperata să se gândească la ce ar trebui să facă. Avea nevoie de un cuțit pentru a se apăra. A alergat în bucătărie, dar când a scos sertarul, era gol. Toate cuțitele disparusera, iar în locul lor era un alt bilet. "Copiii nu trebuie să se joace cu lucruri ascuțite!"
A alergat sus in dormitor și a încuiat ușa. A verificat daca e cineva sub pat si in dulap, nu era nimeni acolo, respirase usurata. Apoi, dintr-o dată, televizorul porni singur, Volumul era dat tare, Pe ecran, a găsit un alt bilet "te-am adus unde am vrut"
Fata a intrat in panica si a inceput sa zbiere dupa ajutor, dupa cateva momente si-a amintit de laptop, l-a deschis repede si a trimis un email celei mai bune prietene "AJUTOR, NU GLUMESC, SUNA POLITIA, E CINEVA IN CASA MEA"
La câteva minute, a auzit sunetul sirenelor afară. Poliția a sosit și a spart ușa din față. Doi ofițeri intrasera în dormitorul ei și o găsiseră intr-un colt, tremurând si plangand de frica.
Politia a cautat in intreaga casa, in fiecare camera, fiecare colt din casa dar nu gasisera nimic. In timp ce politistii ii puneau intrebari fetei, unul dintre ei observase un bilet lipit de spatele ei, pe el scria "atat de aproape am fost"

Vezi profilul utilizatorului http://vecinul-din-iad.hitforum.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum