Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Pasii din casa

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Pasii din casa la data de Dum Oct 29, 2017 6:56 pm

Din momentul în care eram suficient de mare pentru a observa lucrurile, nu mi-a plăcut acea casă. Mi-era frică sa merg la etaj. Nu m-am simțit niciodată în siguranță acolo. Mama lasa mereu lumina aprinasa la culcare, pentru că mi-a fost frică de întuneric.
Într-o seară, când aveam nouă ani, sora mea era jos iar eu dormeam. Se aștepta ca mama să vină acasă în orice moment. Când auzi ușa de la intrare, sora mea a strigat: "Bună, mamă!" Dar nu a raspuns nimeni. A auzit pași, dar nu sunau ca cei ai mamei. Pașii ei erau ușori, dar acestia, erau grei, ca a unui barbat. "Cine este acolo?" a strigat sora mea, dar nu a raspuns nimeni. Pașii au continuat pe scări și au rătăcit în toate dormitoarele, dar când sora mea a strigat din nou: "Cine e acolo?", pașii s-au oprit. Era tânără și speriata, dar știa că dorm doar eu acolo, așa că a luat lampa și a căutat prin toate camerele, a mers chiar si in pod, dar nu a găsit pe nimeni. Sora mea sa întors în sufragerie, dar imediat ce se așeză, pașii începură din nou. Au coborât pe scări, prin bucătăria întunecată, iar apoi ușa din sala de mese unde sora mea stătea încet a început să se deschidă "Ieși!", a țipat ea. Ușa se închise încet și pașii se mișcau prin bucătărie spre ușa din față. A auzit ușa deschizandu-se și inchizandu-se, așa că a alergat la fereastră pentru a vedea cine era. Nu vazuse pe nimeni și nu erau urme de pasi in zapada.
Atunci a realizat că oricine sau oricare ar fi intrat, nu era uman. Se culcă pe canapea și aștepta ca mama să vină acasă.
Nu după mult timp, ne-am mutat, dar s-a întâmplat ceva ciudat înainte de a pleca. Sora mea și cu mine eram în camera de zi când, dintr-o dată, am auzit gemete groaznice. Se pare că cineva era în agonie. Suspiciunile păreau să vină din pivniță.
Se auzeau atât de tare încât câinele nostru a început să latre. Ea mereu ar merge oriunde cu mine, dar când am încercat să o conving să vină în pivniță cu mine și sa investigam, sa vedem de unde se aud sunetele, nu a vrut sa vina.
Pivnița era bine luminata, așa că sora mea și cu mine am coborât, urmărind sunetele până am ajuns la o mica bolta și acolo s-au oprit gemetele. Am vrut sa sapam in locul acela, dar nu aveam timp Întotdeauna am simțit că, dacă am fi avut, am fi găsit cauza tuturor necazurilor noastre. Poate că oasele cuiva au fost îngropate acolo.

Vezi profilul utilizatorului http://vecinul-din-iad.hitforum.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum