Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Invitand demonii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Invitand demonii la data de Mar Oct 24, 2017 4:22 pm

Am crescut într-o gospodărie religioasă foarte strictă. Pe măsură ce îmbătrânesc, am început să mă lupt cu credința mea în Dumnezeu. Când eram adolescent, am devenit fascinat de ocult. Am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a-mi dovedi existența lui Dumnezeu a fost să văd dacă există demoni. Am început să colectez cărți despre vrăjitorie și demonologie. Privind în urmă, îmi dau seama cât de nebun am fost. Nu am inteles in ce ma bag.
Am început să citesc aceste cărți și să încerc în mod activ să-i invit pe demoni în viața mea. Am citit cu voce tare pasaje din carti, recitând siruri lungi de nume demonice. Am inceput sa desenez simboluri satanice pe pereții si podeaua dormitorului meu și spuneam vreaji.
Demonii nu au venit la mine dintr-o dată. Ei au venit treptat, facandu-și treptat drum în viața mea. Abia am observat ce se intampla.
Am început să am cosmaruri oribile. Ma trezeam în mijlocul nopții și auzeam sunetul de râs sau de șoaptă slab. La început, am crezut că era doar imaginația mea. Apoi, lucrurile au început să devină mai intense. Uneori ma trezeam paralizat. Uneori imi simteam patul miscandu-se. Uneori imi gaseam toate foile așezate pe podea.
Personalitatea mea a început să se schimbe. Am fost obosit tot timpul. Am devenit furios și iritabil. Am fost îndepărtat și am rămas în urmă. Familia mea a început să observe toate aceste schimbări în mine și părinții mei m-au adus la un psiholog, dar el nu a găsit nimic în neregulă cu mine.
Într-o noapte, am fost trezit de luna plină stralucitoare. M-am simțit foarte ciudat, ca și cum lumea ar fi fost dezagregată și am fost deconectat de ea. Am simțit că plutesc într-un vid. Atunci m-am uitat în jos și mi-am dat seama că corpul meu plutea deasupra patului.
Deodată, am simțit ceva ce mă apuca de picioare și a inceput sa ma scuture violent ca pe o păpușă de cârpe. Am fost aruncat înainte și înapoi. Am văzut o parte a încăperii și apoi cealaltă în fața ochilor mei. Am fost îngrozit. Ceva încearcă să mă ucidă sau să mă inlature din lume.
În cele din urmă, s-a oprit din a ma scutura, m-am simțit apăsat pe tavan, ca și cum ar fi încercat să mă zdrobească. Apoi, dintr-o dată, am fost trântit pe pat. Am simțit ceva greu pe piept, apăsând pe mine. Era ca și cum o greutate invizibilă mă împingea și devenea tot mai grea și mai grea. Am fost paralizat.
Îmi amintesc că gândul este că este doar un vis, că nu se întâmplă nimic din toate astea. Apoi am auzit un sunet pe care nu-l voi uita cat timp o sa trăiesc. Am auzit sunetul patului scârțâind. M-am scufundat în pat și sunetul patului care se răsucea sub greutatea în creștere era real. Acest lucru se întâmpla cu adevărat.
Într-o frenezie a fricii, am izbucnit din pat și am ieșit din cameră. M-am dus în camera mamei mele și am trezit-o. Am fost cu ochii mari de frică. În cele din urmă m-a liniștit și a început să pună întrebări. I-am spus ce s-a întâmplat, dar ea a râs și mi-a spus că pot să rămân în camera ei.
În dimineața următoare, știam ce trebuia să fac. M-am întors în camera mea și am adunat toate cărțile și materialele oculte. Apoi le-am scos afară, le-am aruncat într-o cutie metalică de gunoi și le-am ars. Am curățat toate simbolurile de pe pereții dormitorului meu și n-am mai dormit niciodată în acea cameră.
Nu mi sa mai întâmplat nimic din ce a fost. Cred că orice forță demonică a fost a avut o singură șansă, dar au eșuat și nu m-au mai deranjat niciodată.
Deci, cred acum în Dumnezeu? Încă nu sunt sigur, dar știu că în această lume există entități malefice și răutăcioase și dacă le inviți în viața ta, vor veni cu bucurie.

Vezi profilul utilizatorului http://vecinul-din-iad.hitforum.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum