Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Nu o sa doara

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Nu o sa doara la data de Mar Oct 24, 2017 6:49 pm

Am auzit povestea asta de la un șofer de autobuz din Rusia. Într-o noapte, conducea autobuzul dintr-un oraș în altul. În această călătorie au fost mulți pasageri și câțiva oameni au stat în picioare. Una dintre ele era o bătrână care dintr-o data a devenit agitata și a început să-i ceară șoferului să oprească autobuzul. Erau pe un drum de țară, înconjurat pe ambele părți de pădure, așa că șoferul i-a spus să aștepte până ajung în următorul oraș.
Bătrîna a început să strige și să strige, cerând să se oprească. Șoferul a oprit pe marginea drumului și deschise ușa. Bătrâna a coborât din autobuz și a fugit în pădure. Călătorii au așteptat și au așteptat și în cele din urmă s-au întors, dar a fost și altcineva cu ea. Când ieșea din pădure, au văzut că ținea mâna unei fetițe care plângea.
Când au urcat în autobuz, toată lumea a întrebat-o pe fată despre ce s-a întâmplat. Ea a spus că mama ei a adus-o în pădure și a pus-o pe o ramură înaltă a unui copac. Apoi a pus un streang în jurul gâtului fetei și a spus: "Stai aici puțin și când o sa obosesti, doar sari.
"Dar mama, această frânghie îmi apasă pe gât! " a spus fetita
"Nu iti face griji," replică mama, "când sari, nu iti va face rău".
Pasagerii au fost șocați și îngroziti. Bătrâna a spus că nu știa de ce, dar deodată sa simțit foarte neliniștită și de aceea ia cerut șoferului să se oprească acolo. Când a fugit în pădure, a ajuns la o mică defrisare și a văzut fetița. A prins copilul exact cand era pe punctul de a sări. Era un semn roșu în jurul gâtului fetiței și tusea.
Șoferul autobuzului a decis să facă un ocol pentru ca acesta să poată sa duca copilul la spital. Au plecat, dar au mers doar câteva sute de metri, când șoferul s-a oprit din nou să ridice o tânără care stătea lângă marginea drumului.
Când ușile s-au deschis și tânăra a urcat in autobuz, micuța s-a ridicat brusc și a spus: " Mama ai spus ca nu o sa imi faca rau"

Vezi profilul utilizatorului http://vecinul-din-iad.hitforum.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum